Lammekød

Gotlam til gotfolk

Kød fra Gotlam har ifølge den "Grønne forbrugerguide" 10% mindre fedt end andre racer, og kødet er særdeles velsmagende

Vi slagter lam fra september til januar. Egen skånsom transport til Stubbekøbing Slagtehus. Forår og efterår fremstiller vi lækre, røgede fårespegepølser.

 

Ved bestilling af lam, husk at opgive:

 

Antal lam:

Helt lam til grillning

eller lam parteret således:

2 køller

2 bove

1 ryg:                              hel

                                       dobbelte koteletter

 halsstykke                    i fire dele

                                        hakket

 2 slag og brystsider    med ben

                                        uden ben

                                        hakket

 Antal spegepølser

 

 

Du er altid velkommen til at aflægge os et besøg, for at se hvordan lam og får trives hos os.

Du kan afgive din bestilling på:

Tlf.: 5443 6092    ·   Fax 5445 4092   ·   maglemosegaard@image.dk